17.01.2024

Voleybol Yıldız Kız Takımımız Grup Liderliğini Sürdürüyor

Voleybol Yıldız Kız Takımımız rakibi Beyaz Martı takımını namağlup ederek grup liderliğini sürdürüyor.

Voleybol Yıldız Kız Takımımız Grup Liderliğini Sürdürüyor

İTÜ GVO Spor Kulübü Voleybol Yıldız Kız Takımımız, rakibi Beyaz Martı takımını yenerek namağlup ünvanla grup liderliğini sürdürüyor.

Başarılı sporcularımız son müsabakada karşılaştığı zorlu rakibi Beyaz Martı karşısında elde ettiği galibiyetle bizleri bir kez daha gururlandırdı.

Grubunudaki dört karşılaşmadan da sahadan zaferle ayrılan kızlarımız bu zaferle bir üst gruba yükselmeyi garantiledi.

Başarılarıyla gururladıran sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini kutluyor, nice başarılar diliyoruz.