27.06.2024

Sporcularımız Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Türkiye 8.'si Oldu

Sporcularımız, Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında sporcularımız Ayşe Nar Alptekin ve İpek Uğur Minikler Kategorisinde Türkiye 8.'si olarak bizleri gururlandırdı.

Sporcularımız Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Türkiye 8.'si Oldu

İTÜ GVO Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımız, Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ''Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında'' sporcularımız Ayşe Nar Alptekin ve İpek Uğur, Minikler Kategorisinde Türkiye 8.'si olarak bizleri gururlandırdı.

Aynı turnuvada ferdi kategorisinde yarışan sporcularımız Ayşe Nar Alptekin Türkiye 6.'sı, İpek Uğur, Türkiye 11.'si, Leyla Kartal, Türkiye 17.'si ve Zeynep Özçelik Türkiye'de ilk 64 sporcu arasına girerek bizleri başarıyla temsil etti.

Başarılı performanslarından dolayı sporcularımızı, ailelerini ve antrenörümüz Serkan Debran'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.