24.06.2024

Paletli Yüzme İl Şampiyonasından 9 Madalya ile Döndük

Paletli Yüzme Takımımız ''15 Yaş Altı İstanbul İl Şampiyonası''nda 5 gümüş 4 bronz madalya kazanarak yuvaya döndü.

Paletli Yüzme İl Şampiyonasından 9 Madalya ile Döndük

İTÜ GVO Spor Kulübü Paletli Yüzme Takımımız, ''Paletli Yüzme 15 Yaş Altı İstanbul İl Şampiyonası''ndan 9 madalya ile döndü.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği'nin 8 - 9 Haziran tarihlerinde Tozkoparan Yüzme Havuzunda düzenlediği, "Paletli Yüzme 15 Yaş Altı İstanbul İl Şampiyonası"nda 5 gümüş, 4 bronz madalya kazanarak bizleri gurulandırdı.

Tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Gurur Tablomuz

Sporcu Adı Soyadı Katıldığı Yarışlar Derecesi
Ece Lal Özyaman

İstanbul 2.'liği

Kerem Bilgi

İstanbul 2.'liği

Ali Berk Polat 400m Çiftpalet  İstanbul 2.'liği

Zeynep Doğa Sökel

İstanbul 3.'lüğü

Bilge Ayza Parlakyıldız

200m Suüstü

İstanbul 3.'lüğü

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat