26.08.2024

U12 Sutopu Takımımız 35. Sadi Gülçelik Sutopu Turnuvasından Şampiyonlukla Döndü

U12 Sutopu takımımız, "35. Sadi Gülçelik Sutopu Turnuvası"nı birinci sırada tamamlayarak şampiyonluk kupasıyla yuvaya döndü

U12 Sutopu Takımımız 35. Sadi Gülçelik Sutopu Turnuvasından Şampiyonlukla Döndü

İTÜ GVO Spor Kulübü U12 Sutopu Takımımız, 18 - 19 Ağustos 2024 tarihlerinde ENKA Okullarının düzenlediği "35. Sadi Gülçelik Sutopu Turnuvası"nı birinci sırada tamamlayarak şampiyonluk kupasıyla yuvaya döndü

Başarılarıyla bizleri gururlandıran tüm sporcularımızı, antrenörümüz Rıza Emirhan Otman ve Ruşen Çetin Eti'yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.