29.02.2024

Paletli Yüzücülerimiz Fransa'da Düzenlenen Paletli Yüzme World Cup Müsabakalarından Derecelerle Döndü

İTÜ GVO Spor Kulübü Paletli Yüzme Takımımız, 19 ülkeden 92 spor kulübü ile 522 sporcunun katıldığı 18. CMAS Finswimming World Cup / Paletli Yüzme Dünya Kupası yarışlarında elde ettikleri derecelerle gururlandırdı. Sporcularımızdan Kerem Bilgi, 18. CMAS Finswimming World Cup 1.Raund müsabakalarında 1500 metre suüstü yarışında kendi derecesini bir dakika geliştirerek müsabakayı genel sıralamada 5. olarak tamamlarken, aynı müsabakada dereceye giren sporcumuz Nazlı Denizci, 200m çift palet müsabakasını 9. sırada tamamlayarak bizleri gururlandırdı.

23 - 25 Şubat tarihlerinde Fransa'nın Aix-en Provance şehrinde düzenlenen ve 19 ülkeden 92 spor kulübü ile 522 sporcunun katıldığı müsabakalarda zorlu rakipler karşısında üstün bir mücadele ortaya koyan sporcularımız, kendi derecelerini geliştirme başarısı gösterirken, başarı geleneğimize bir yenisini daha eklediler.

İTÜ GVO Spor Kulübümüzü başarı ile temsil eden sporcularımız Kerem Bilgi, Nazlı Denizci, Ece Lal Özyaman, Ali Berk Polat ve Zeynep Naz Gül'ü ve antrenörümüz Eşref Ayvaz'ı tebrik ediyor, mart ayında yapılacak ''Paletli Yüzme Gençler Türkiye Şampiyonasında'' yarışacak sporcularımıza başarılar diliyoruz.