Hedeflerimiz

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları ülkemizin bilim, sanat ve kültür alanlarında aydınlık nesiller yetiştiren öncü bir eğitim kurumudur. Model kabul edilebilecek bir anlayışı kurgulayan ve istikrarla sürdüren bir kurum olan İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, kuruluşunun 20. yılında iyi yönetim ve doğru eğitim politikalarının birleşimi ile markalaşma sürecini tamamlamıştır.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının en büyük ayrıcalığı, İTÜ gibi köklü bir markanın gücüyle ve güveniyle yol almaktır. Bu öz güvenle birbirinden farklı başarılara imza atacak, bilimin ışığında, sporu yaşam biçimi haline getirmiş, sportif anlamda ülkemizi tüm dünyaya tanıtan başarılara imza atacak sporcu öğrenciler yetiştirmek, topluma kazandırmak en temel hedefimizdir. Çünkü biliyoruz ki, spor öğrencilerimizin fiziki gelişimlerinin yanı sıra mental olarak da çok şey kazandıracağına inanıyoruz.

İTÜ GVO Spor Kulübünün tüm sporcuları yaptıkları spor sayesinde yenilgiyi öğrenir, yenilmenin yaşamın doğal parçalarından biri olduğunu bilir, hatta yenilerek yenmeyi öğrenirler. Takım ruhunu, paylaşmayı hissederler… İTÜ GVO Spor Kulübü sporcuları, spor yapmanın ötesine geçerek bir yaşam disiplini kazanır.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat