02.05.2024

Sporcularımız Badminton Şampiyonasından 2 Bronz 1 Altın Madalya ile Döndü

Sporcularımız 3 Yaş Altı İstanbul Badminton Şampiyonasından 1 altın 2 bronz madalya ile döndü.

Sporcularımız Badminton Şampiyonasından 2 Bronz 1 Altın Madalya ile Döndü

İTÜ GVO Spor Kulübü Badminton Takımımız, 13 Yaş Altı İstanbul Badminton Şampiyonasını 1 altın, 2 bronz madalya ile tamamladı.

Sporcularımızdan Özde Bulut, Tek Kızlar Kategorisinde İstanbul Şampiyonu, Karışık Çiftler Kategorisinde yarışan sporcularımız Kuzey Bilgin ve Özde Bulut İstanbul 3.’sü olarak bizleri gururlandırdı.

Elde ettikleri başarıları ile gururlandıran sporcularımızı, antrenörleri Şefik Örkmez’i, Burak Bulut’u ve ailelerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.