02.10.2024

Kış Okulu Kayıtlarımız Başladı!

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Spor Kulübümüz Kış Okulumuzda, öğrencilerimiz için sportif, sanatsal ve bilimsel alanlarda kendilerini geliştirebileceği bir program hazırladı.

Kış Okulu Kayıtlarımız Başladı!

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Spor Kulübümüz Kış Okulumuzda, öğrencilerimizin hem sportif hem de sanatsal ve bilimsel alanlarda kendilerini geliştirebileceği özel bir program hazırladı.

6-12 yaş grubundaki öğrencilerimiz için hazırlanan Kış Okulu programımızda, alanında uzman ve profesyonel bir kadro tarafından verilen eğitimlerle öğrencilerimiz yeteneklerini en üst seviyeye çıkarma imkanı yakalıyor.

Kış Okulu Branşları:

Yüzme
Basketbol
Futbol
Bilim, Sanat ve Teknoloji Atölyesi
Drama
Dans ve Müzik

Kış Okulu programımız, öğrencilerimize yeteneklerini keşfetme ve geliştirme imkânı sunarken, aynı zamanda eğlenmelerini ve kaliteli zaman geçirmelerini de sağlayacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız!