27.04.2022

Badminton Takımımız 23 Nisan Turnuvasından 3 Madalya ile Döndü

İTÜ GVO Spor Kulübü Badminton Takımımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupasında sergiledikleri performansla 3 madalya kazanarak İTÜ GVO adını başarıyla temsil ettiler.

Badminton Takımımız 23 Nisan Turnuvasından 3 Madalya ile Döndü

İTÜ GVO Spor Kulübü Badminton Takımımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupasında sergiledikleri performansla İTÜ GVO adını başarıyla temsil ettiler.

Sporcularımız rakipleri karşısında üstün bir mücadele sergileyerek turnuvadan 1 İstanbul Şampiyonluğu, 1 İstanbul 3.’lüğü ve 1 İstanbul 4.’lüğü elde etti.

Turnuvayı İstanbul Şampiyonu olarak tamamlayan ve altın madalya kazanan sporcu öğrencimiz Asım Esad Bulut’u, İstanbul 3.’sü olan ve bronz madalya kazanan sporcu öğrencimiz İhsan Kaan Güven’i, İstanbul 4.’sü olan sporcu öğrencimiz Mert Sezer’i, turnuvaya katılarak okulumuzun adını başarıyla temsil eden tüm sporcu öğrencilerimizi, antrenörümüz Şefik Örkmez’i ve sporu öğrencilerimizin ailelerini kutluyor, nice başarılar diliyoruz.