Kayıt

Kış Okulu

İTÜ GVO Ayazağa Yerleşkesi Kış Spor Okulumuz 8 Şubat Cumartesi günü 4 branşta çalışmalarına başlıyor.

Tarih : 08 Şubat 2020 / 23 Mayıs 2020 (2.Dönem)
Yer     : İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Tesisleri, Maslak
Saat   : Cumartesi / 09.30 - 15.10

Online Ön Kayıt Başvuru Formu

Spor Okulu Çalışma Takvimi

Branşlar
Basketbol
Jimnastik
Yüzme
RoBEE JR. (Yeni) - Detaylı bilgi

Katılım Koşulları
Spor Okulu çalışmalarına Anaokulu Hazırlık (2014 doğumlu - 6 yaş) - 4.sınıf (2010 doğumlu - 10 yaş) seviyesindeki öğrenciler katılabilecektir.

Spor Okulu kayıt listelerinde öğrencinin adının görünebilmesi için, mutlaka online kayıt yapılması gerekmektedir. Online kaydı olmayanlara bilgilendirme SMS’ i gönderilememektedir.

Spor Okuluna katılacak öğrencilerin ulaşımı velileri tarafından sağlanacaktır.

Valilik tarafından okulların tatil edildiği durumlarda (doğal afetler, kar yağışı vb.) ve okul yönetiminin çalışmaları iptal ettiği durumlarda spor okulu faaliyetleri yapılmayacak, bu gibi durumlarda SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Öğrenci birden fazla branşa kayıt yaptırmak isterse, seçeceği branşla ilgili aynı yaş seviyesindeki farklı saatleri seçebilecektir. Tek kayıt ekranında birden fazla branş için kayıt yapılabilmektedir.

Anaokulu hazırlık grubu öğrencileri, (2014 doğum tarihliler) Cimnastik ve Çocuk Yogası, Koordinasyon, RoBee Jr. ve Yüzme branşlarına kayıt yaptırabilecektir. Arzu eden velilerimiz birden fazla çalışmaya da dahil olabilecektir. Koordinasyon branşı yeni bir çalışma olup, çocukların top duygusunu ve hareket kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik çözümleri içinde barındıran oyunla zenginleştirilmiş eğlenceli ve branş yılları öncesi temel eğitim niteliği taşıyan bir programdır. Koordinasyon çalışması basketbol eğitmenlerimiz tarafından yürütülecektir.

Spor Okulu kardeş indirimi %10’dur. Kardeş indirimi 2 kardeş toplamı üzerinden değil, seçilen branşlardan ücreti düşük olan branş üzerinden hesaplanır. Ücretlerin çalışmalar başlamadan belirtilen hesaba yatırılması ve ödeme dekontlarının sporokulu@itugvo.k12.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Spor Okulları Yüzme branşı için öğrencilerin çalışmalara gelirken yanlarında bone, mayo, havlu ve terlik getirmeleri gerekmektedir.

Kesin kayıt sonunda kursa katılmaktan vazgeçen öğrencinin, sağlık durumunun spor yapmasına mani olduğunu belirten doktor raporu ile İTÜGVO Spor Kulübü Spor Okulları Koordinatörlüğüne başvurması halinde katılım göstermediği ders ücretleri hesaplanarak geri ödenecektir. Sağlık sebebi dışında kayıt iptallerinde geri ödeme yapılmayacaktır.

Programa son kayıt tarihi 07 Şubat 2020 Cuma günüdür. Branşlarda bulunan çalışma gruplarının kontenjanları dolduğunda, son kayıt tarihine bakılmaksızın kayıtlar sona erecektir.

Spor Okulu Programı

09.30.10.30

10.40-11.40

11.50-12.50

13.00.14.00

14.10-15.10

Jimnastik ve Çocuk Yogası

Yüzme

RoBee Jr.

Basketbol

(Koordinasyon)

Spor Okulları Öğrenci Ücreti

2019 – 2020 Spor Okulları Ücreti (15 Hafta)
Branşlar2.Dönem Ücreti
Basketbol1100 TL
Jimnastik1100 TL
RoBee Jr.1350 TL
Yüzme1200 TL

İndirimler:

Kardeş indirimi : %10 (Branş ücreti düşük olan, tek öğrenciden düşülerek hesaplanacaktır.)

Spor Okulları Hesap ve Ödeme Bilgileri

Hesap Adı: Kültürel AŞ
Banka       : Yapı Kredi Bankası
Şube          : Maslak Plazalar Şubesi (1012)
Iban No    : TR71 0006 7010 0000 0046 9484 69

numaralı hesaba çalışmalar başlamadan önce yatırılması ve banka dekontlarının sporokulu@itugvo.k12.tr mail adresine iletilmesi gerekmektedir. Dekontların açıklama kısmında, öğrencinin adı-soyadı ve katıldığı branşlar mutlaka belirtilmelidir.

Gökhan Sertakar
Beden Eğitimi Bölüm Başkanı (Spor Okulları Koordinatörü)
sporokulu@itugvo.k12.tr
(0212) 367 13 00 Dahili: 5139

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat