25.02.2020

Paletli Yüzücülerimizin Gururlandıran Başarısı

İTÜ GVO Spor Kulübü Paletli Yüzme Takımımız, XV. CMAS Finswimming World Cup / I. Round etabındaki başarılı ve üstün performansı ile 100m bayrak yarışmasını 3. olarak tamamladı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Paletli Yüzücülerimizin Gururlandıran Başarısı

Macaristan'ın Eger şehrinde düzenlenen ve 19 ülkeden 652 sporcunun katılım gösterdiği turnuvada zorlu rakipleri karşısında üstün bir mücadele ortaya koyan sporcularımız, kendi derecelerini geliştirme başarısı gösterirken, madalya geleneğini de bozmadılar.

Beril Ülker’den Türkiye Rekoru
Milli Sporcularımızdan Beril Ülker 50m Çift Palet mesafesinde yüzdüğü 00:23;21 derecesi ile Genç A ve Büyükler kategorisinde Türkiye Rekorunun sahibi oldu.

Bayrak Takımımız Dünya Üçüncüsü
4x100m Suüstü Kadın Bayrak takımımızda yer alan Pelin Karacık-Hazal İrem Ateş-Defne Deniz Kızılırmak ve Beril Ülker yüzdükleri 02:56;83 derecesi ile Gençler kategorisi 3.’sü olarak İTÜ GVO Ailesini bir kez daha gururlandırdı.

Bu başarılarda emeği olan tüm sporcularımızı ve antrenörlerimiz Alper Erkmen ile Eşref Ayvaz’ı kutluyor, nice şampiyonluklar diliyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat