04.01.2022

Artistik Yüzme Takımlarımızdan 2 Türkiye Şampiyonluğu 1 Türkiye Üçüncülüğü

İTÜ GVO Spor Kulübü Artistik Yüzme Takımlarımız, 25-26 Aralık tarihlerindeki yılın son müsabakalarına damgalarını vurdular.

Artistik Yüzme Takımlarımızdan 2 Türkiye Şampiyonluğu 1 Türkiye Üçüncülüğü

Türkiye Kış Şampiyonasında başarılı bir performans sergileyen Artistik Yüzme Takımlarımız elde ettikleri Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye 3.'lüğü ile gururlandırdı.

Türkiye Şampiyonu 13-15 Yaş Takımımızı, Türkiye Şampiyonu 12 Yaş Altı Kombo Takımımızı, Türkiye 3.’sü 13 Yaş Üstü Kombo Takımımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini kutluyor, nice şampiyonluklar diliyoruz.

Gurur Tablomuz

Türkiye Şampiyonu 13-15 Yaş Takımımız;